Chtěli byste mít krásné fotky svých čtyřnohých parťáků, které je vykreslí v tom nejlepším světle? Nebo takové, které zachytí štěněcí roztomilost dřív než psí miminko stihne vyrůst? Pak jste tu správně.

O chlup krásnější vzpomínka

Každý pejskař mi dá určitě za pravdu, že právě jeho chlupáč je ten nejkrásnější a nejúžasnější na světě. A taky potrvdí, že má telefon plný jeho fotek. Jednou za čas je dobré doplnit mobilovky i profi fotkami. Takovými, které se budou skvěle vyjímat na zdi, webových stránkách nebo třeba budou sbírat hromady lajků na sociálních sítích. Ale hlavně takovými, jež vám vždycky připomenou jedinečný vztah, který se svým psím parťákem máte.

Jak bude focení probíhat?

Ze všeho nejdřív spolu domluvíme termín focení a místo. Pokud nemáte žádné oblíbené, nebojte, vždycky mám pár fotogenických v rukávu. Samotné focení pak probíhá formou krátké procházky, aby si pejsek mohl mezi pózováním oddechnout, proběhnout se a prostě ho to bavilo.

Pokud pejsek umí nějaké triky, můžeme je zakomponovat do fotek. Když mi je napíšete předem, budu s nimi počítat už při plánování. Poslušnost samozřejmě není podmínkou focení, krásné fotky můžou mít i malá štěňátka nebo neposluchové.

Každopádně focení vždycky naplánujeme na míru vám a vašemu pejskovi.

S sebou si vezměte pejska a …

… nezapomeňte ani na to, co má váš chlupáč rád. Ať už to jsou pamlsky nebo hračky, přibalte je do batohu. Když bude mít pejsek tu správnou motivaci, bude mnohem raději spolupracovat. A věřte, že na fotkách je vidět, když to čtyřnohé parťáky opravdu baví.

Ceny focení

Mini focení
1 400 Kč
» úvodní konzultace telefonicky nebo online
» 30 minut focení ve formě pečlivě naplánované procházky
» 5 profesionálně upravených fotek v digitální i tištěné (ve formátu 10 x 15 cm) podobě dle vašeho výběru
» možnost dokoupení fotografií nad rámec balíčku za cenu 230 Kč / kus

* Cena nezahrnuje cestovní náklady, které jsou 10 Kč/km z Pardubic. V okruhu do 20 km není cestovné účtováno.

** Minifocení je možné pouze v Pardubicích a nejbližším okolí.

Proč jsou tištěné fotky součástí základního balíčku? 

Představte si, že držíte fotky svého pejska v ruce, můžete si jimi listovat, rovnat je, přerovnávat, skládat, uvařit si kávu a prohlížet si je společně s vašimi blízkými. A pak si je dát do rámečku, pověsit na zeď nebo uložit na místo, kde na vás počkají než si je budete chtít zase prohlédnout. Tak proto.

Focení jako dárek?

No, jasně. Vyberte si balíček, kterým byste chtěli udělat někomu radost a napište mi. Dárkovou poukázku na míru vám pošlu buď elektronicky nebo vytištěnou. Záleží, jak moc to bude spěchat.