Zachytím příběh vašeho svatebního dne tak, abyste si při prohlížení fotek mohli znovu a zas připomínat všechny detaily a emoce. A také lidi, kteří byli jeho součástí.

Příběh vašeho svatebního dne

To, že svatební den patří k těm nejdůležitějším ve vašem životě, asi není třeba zdůrazňovat. Proto si jistě chcete zapamatovat všechny veselé i romantické okamžiky a pocity, které ho budou provázet. Nemusíte se bát, že některé vzpomínky časem vyblednou. Postarám se o to, abyste veškeré zásadní momenty měli zachycené a mohli si je kdykoliv prohlédnout a připomenout.

Naplánujeme spolu focení, které vám sedne

První, co společně naplánujeme, bude předsvatební schůzka – buď online, nebo naživo, podle toho, jak se vám to bude lépe hodit. Tam od vás vyzvím podrobnosti o vás a vaší svatbě. Také spolu probereme vaše představy o fotkách. Poradím vám, kam do svatebního harmonogramu umístit novomanželské focení, abyste měli to nejlepší světlo. A pokud si s něčím nebudete vědět rady, ráda vám pomůžu nebo doporučím další skvělé dodavatele.

Těsně před svatebním dnem si ještě všechno potvrdíme, případně doladíme maličkosti, abyste mohli být klidní a vyspat se na váš velký den do růžova.

Zachytím všechny důležité momenty

Po celý den budu o krok napřed, abych zachytila všechny důležité okamžiky a emoce. Díky tomu obdržíte jak reportážní snímky a momentky z průběhu dne, tak i romantické obrázky z novomanželského focení. Nemusíte se bát, i když nemáte s pózováním moc zkušeností. Focením vás provedu, aby zavládla příjemná a uvolněná atmosféra, která se přenese i do výsledných fotek.

Ceník svatebního focení

Svatební půlden
12 000 Kč
» předsvatební schůzka osobně nebo online
» přibližně 6 hodin focení
» nejméně 150 fotek v elektronické podobě na dárkovém flash disku
» 30 fotek vytištěných ve formátu 10 x 15 cm v dárkovém balíčku
» dodání všech fotek do tří týdnů
Svatební mini focení
7 000 Kč
» předsvatební schůzka osobně nebo online
» 2-3 hodiny focení
» minimálně 50 fotek v digitální podobě
» 15 fotek vytištěných ve formátu 10 x 15 cm v dárkovém balíčku
» dodání všech fotek do dvou týdnů

* Cena nezahrnuje cestovní náklady, které jsou 10 Kč/km (z Pardubic). V okruhu do 20 km od Pardubic není cestovné účtováno.

** V případě zájmu vám ráda vytvořím i fotoknihu. Objednat si ji můžete jak předem, tak i po dodání fotek. Fotokniha není v ceně focení.

První vlaštovky

Vím, že se co nejdřív po svatbě budete chtít pochlubit tím, jak vám to slušelo. Proto vám hned následující den pošlu tři upravené fotky v digitální podobě, které budete moct poslat s poděkováním nebo hodit na sociální sítě.

Předsvatební focení

Svatební oznámení s vaší fotkou? No jasně! Před svatbou si můžete objednat i romantické párové focení, ze kterého budete mít nejen perfektní fotku na svatební oznámení, ale taky vzpomínku na dobu, kdy jste byli teprve zasnoubení. A navíc to pro vás může být takový „trénink“ na novomanželské focení.